Нов скандал! Шефът на СОС излови Тагарев по терлици

Пусна снимки в мрежата

Нов скандал! Шефът на СОС излови Тагарев по терлици | StandartNews.com

Нов скандал гръмна около военния министър Тодор Тагарев. Сред като сутринта разгневи парламента с опитите си да казва на депутатите кога да гласуват решението на бронетранспортьорите "Страйкър", следобед шефът на СОС Георги Георгиев го излови какви ги върши в София.  

Не слушайте какво говорят ПП-ДБ, гледайте ги какво правят. Щели да борят презастрояването в София, казват кандидатите им за съветници и кмет в София. А техният министър на отбраната, “по терлици” в предизборната кампания продава три имота на военното ведомство в София, на които могат да се построят сгради със 150 000 квадратни метра. За сравнение, НДК е с РЗП от 117 000 кв.м., написа Георгиев във Фейсбук. И публикува снимки на парцелите.

Ето какво още написа Георги Георгиев:

⁉️ С размах действат борците с презастрояването, нали? Това ли е промяната, която предлагат за София?! Вместо да искаме държавата да ги прехвърли на общината за строителство на детски градини и училища, желаещите да “спасят” София ще отворят вратата за огромни строежи в три района - Люлин, Витоша и Сердика?

⚠️ Наскоро ви разказах как след три години битки и процедури, заедно с главния архитект Здравков и групата на ГЕРБ-СДС, успяхме да спрем строителството на нови сгради, с площ от 150 000 кв.м., в зелените площи на Овча купел. С наше решние общината придоби частните имоти, за да останат градинки. Парцелите на военното министерство обаче ще станат частни и в тях ще се строи. Това са техните "Решения за София". Длъжни сме да ги спрем.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай