Номинираха ново ръководство на Предприемачи ГЕРБ в Пиринско

Номинираха ново ръководство на Предприемачи ГЕРБ в Пиринско | StandartNews.com

Представители на Предприемачи ГЕРБ от Пиринския край проведоха отчетно-изборно събрание, на което направиха номинации за областен клубен ръководител, организационен секретар и членове на ръководството за следващия мандат. Гост на събранието бе областният лидер Даниела Савеклиева.

„Без подкрепата на Предприемачи ГЕРБ не биха били възможни много от инициативите на другите съсловни организации. Жени и Младежи ГЕРБ винаги са разчитали на вашата помощ, а вие винаги сте се отзовавали и ви благодаря затова", заяви Савеклиева.

Тя подчерта, че ПГЕРБ ще има важна роля и на предстоящите местни избори. „Ще разчитаме на вас и на тези избори, за да запази ПП ГЕРБ лидерската си позиция в Благоевградска област", каза още Даниела Савеклиева. Освен местните избори бяха коментирани възможностите съсловната организация да провежда инициативи в помощ на бизнеса, на които да се търсят експертни решения на проблемите в различните бизнес сфери. Предстои номинираното ново ръководство да бъде утвърдено от Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай