Нинова скочи на Борисов, хвърли обвинение към ПП-ДБ

Лидерът на БСП избухна с пост във Фейсбук

Нинова скочи на Борисов, хвърли обвинение към ПП-ДБ | StandartNews.com

Източник: БГНЕС, Архив

Корнелия Нинова скочи на лидера на ГЕРБ заради думите му към служебния премиер.

"Чухте ли Борисов? Директно заплаши служебния премиер Главчев, че ако не уволни външния министър, "ще направя да се съобрази впоследствие". Това написа във фейсбук лидерът на БСП Корнелия Нинова по повод изказване на Бойко Борисов.

Борисов удари по масата. Нов външен министър!

По-рано днес лидерът на ГЕРБ коментира, че партията му носи отговорност само за министъра на отбраната. Намекна обаче, че ако служебният премиер Димитър Главчев не смени външния министър, няма да получи никаква подкрепа от ГЕРБ. Минути преди 22 ч. от Министерския съвет обявиха, че Димитър Главчев предлага смяна на Стефан Димитров с настоящия депутат и бивш външен министър от ГЕРБ Даниел Митов.

Обрат във властта. Нов външен министър

Корнелия Нинова пита дали някой има съмнения "чий е този уж служебен кабинет?

"На кого и в какво качество лидер на партия предлага и преговаря за кадровите назначения в служебния кабинет, който трябваше да проведе честни избори равно отдалечен от всички партии!? Току-що Борисов призна, че е негов. Редил го, договарял го е, нарежда му, заплашва... Този човек е в основата на задкулисието и паралелната власт в България. Виновни за завръщането му са ПП-ДБ. Нека тези, които искаме да се сложи край на този модел на управление се обединим и го прекратим", пише тя.

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
BexCop
преди 2 седмици

Ако иcкатe да опитaтe нeщo нoво в ceкca, тoгавa ви съвeтвaм кaпсyли, коитo са по-мoщни от Bиaгpa и вcякaкви aнaлози, тoвa е пpoсто бoмбa в cвeта на ceкca и оcвен тoва е aбсолютнo бeзопaсно на вcяка възpаст, пpочетeтe сaми на кaквo са cпоcобни:--- https://use.my/bman

Откажи
гост
преди 1 седмица

ПП-ДБ са за бой

Откажи