Николина Чакърдъкова застана зад Пламен Орешарски

Николина Чакърдъкова застана зад Пламен Орешарски | StandartNews.com

Варна. "Лично аз бих дала гласа си за Пламен Орешарски.Той доказа ,че може да управлява", каза с вълнение от най-голямата сцена на ДКС във Варна певицата Николина Чакърдъкова. Тя и Неврокопският танцов ансамбъл напълниха залата на предизборния концерт на Коалиция на България и кандидат-депутатите от червената листа край морето. Моят син е на 24 години и преди дни ми каза ,че ще остане в Америка. А искам той да се върне ,каза големият глас на България. Затова тя добави към слогана на Коалиция за България „Да върнем България на хората „-„Да върнем хората в България".

Не продавайте, а дайте гласа, призова още певицата. Според нея тези, които изберем горе в политиката трябва да ги боли за хората. А ако не, трябва по-често да им го напомняме, допълни тя. Моля, г-н Орешарски за българското ,за българския бизнес, за българската култура, за българския спорт, отправи посланието си Николина Чакърдъкова към номинирания за премиер от БСП. Тя даде пример, че за 4 години от 25 танцьори в състава й са останали само 10.

„От разговорите с хората в цялата страна усетих много насъбрана болка, но и много надежди за управление на БСП или управление, в което БСП е ключов фактор, каза водачът на червената листа във Варна. Той изрази увереност, че на 12 май резултатът от вота ще бъде такъв, че България да поеме по нов път.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай