Недев се срещна с жителите на ул.“Генерал Скобелев“ в Кричим

Недев се срещна с жителите на ул.“Генерал Скобелев“ в Кричим  | StandartNews.com

Кандидатът на ГЕРБ за община Кричим Йордан Недев и кандидати за общински съветници от листата на ГЕРБ – Илия Цветков, Борислав Йорданов, Ангел Анев, Димитрийка Божикова, Айше Мечкарска и Стоил Иванов обсъдиха въпроси и проблеми с граждани на улица "Генерал Скобелев'' в гр. Кричим. По време на разговорите кричимци изразиха недоволство относно липсата на спешна помощ в общината и некачествен ренген в поликлиниката. Кандидатите на ГЕРБ уточниха, че решаването на тези наболяли въпроси е включено в програмата за управление на кандидата за кмет Йордан Недев.

Разкриването на спешен медицински център ще бъде една от първите задачи, с които ще се заеме, ако му бъде гласувано доверие на 25-ти октомври. Представителите на ГЕРБ обсъдиха със съгражданите си и темите за безработицата и дълговете на общината.

В края на срещата Йордан Недев призова да се гласува разумно. Правилният избор е номер 7 в бюлетината, каза още той. „Едва ли за всяка болка ще се намери лек, но каквото е по силите на общината и общинския съвет ще се направи за града", сподели той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай