НДСВ каза "Хоп!" и скочи

Какви са политическите планове на царската партия

НДСВ каза "Хоп!" и скочи | StandartNews.com

НДСВ възкръсна и ще се яви още на предсрочните избори, стига те да не са утре. Това заяви Огнян Герджиков пред БНТ. "Няма да дойде време скоро само една партия да доминира", посочи проф. Герджиков.

Всички правят грешки, слагат червени линии. Единствено партията на Стефан Янев се държи по-добре.

НДСВ не е нито вляво, нито вдясно, ние сме диалогични", каза още Герджиков.

Той посочи, че най-важното за България е икономиката. Важно е образованието да стъпи на друга основа, здравеопазването също. Чак след това идва съдебната система, подреди приоритетите Герджиков. 

Той е категоричен, че закони не могат да се правят бързо и спешно. "Те не трябва да се правят на коляно. За два дни нещо да се скалъпи. Имаме закони със стотици поправки. Такова нещо светът не познава", посочи още Герджиков. "Главният прокурор - независимо дали е Гешев или Пешев, около него трябва да има стабилност", каза още професорът.

Той каза още, че не е против реформите, а против това те да се правят прибързано. "Професионализмът у нас не е на мода", посочи той.

Герджиков каза още, че единствено с "Възраждане" нямат допирни точки, тъй като те искат да излезем от ЕС. Но с всички други НДСВ може да се споразумее.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай