Настимир Ананиев си намери майстора. Остана без думи

Тома Биков го посече

Настимир Ананиев си намери майстора. Остана без думи | StandartNews.com

Настимир Ананиев, депутатът, който обиколи всички групи и накрая акостира в „Продължаваме промяната”, се намери майстора. Той се включи в ефира на БНТ, за да хвали Кирил Петков за митичните 7 танкера втечнен газ, но бе поставен на място.

"Продължихме да купуваме газ през "Газпром", но през посредници. Кирил Петков нищо не е договорил. Ако тези танкери са били на една много добра цена със слотове - защо Кирил Петков не подписа сделката", попита Тома Биков от ГЕРБ.

Настимир Ананиев се включи в ефира и заяви: „Непрекъснато се обикаля по студиа да се излъжат хората". По думите му от правителството на Кирил Петков са успели да осигурят 7 танкера.

"Гръцкият премиер пое ангажимент, че България ще бъде приоритет. Служебното правителство не е направило достатъчно усилия", опита се да прехвърли топката на новата власт Ананиев и заяви, че "не били изговорени всички параметри", за да се подпише договор.

"Какво да отговоря. То го отговарят събитията. България не е приоритет на Мицотакис. На Мицотакис приоритет му е Гърция. Ако на Кирил Петков му беше приоритет България, това нямаше да се случи", контрира Биков.

Той коментира и предстоящите избори. "Направи ми впечатление позицията на ДБ за машинното гласуване, ние имахме съмнения за него, сега те имат. Може би следващия път ще се обединим. А може би като не минава през техни хора и са се притеснили", каза той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай