Министър от ИТН с голямо признание. Думите му

Никакви джобове не съм пълнил, каза Караджов

Министър от ИТН с голямо признание. Думите му | StandartNews.com

"Продължаваме промяната" показаха, че не спазват коалиционните отношения и не се отнасят коректно към партньорите си. Това явно преля чашата на търпение на ръководството на "Има такъв народ" и се взе решение да се оттеглим от правителството.

Това каза в предаването "Още от деня" по БНТ министърът на регионалното развитие в оставка Гроздан Караджов по повод трусовете в коалицията.

"Всеки има право на гледна точка. Те твърдят едно, ние друго. Бюджет има и ние ще подкрепим актуализацията в частта за социалните мерки. Няма опасност да се остане без актуализация на бюджета. Не съм искал пари и не става въпрос за пари. Не съм поставял условия за пари и не това е причината да напуснем коалицията", обяви той.

"Не съм платил нито една стотинка по договори инхаус. Лъжа е, че аз съм искал тези пари, за да натъпча джобовете на някакви фирми. Не съм искал да спра бюджета. Задкулисното внасяне на бюджета бе причината да напуснем заседанието на Министерски съвет. В моето министерство продължаваме да работим под пълна пара и няма да саботираме нищо", разкри Гроздан Караджов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай