Миков: Настройват българите срещу полицаите

Миков: Настройват българите срещу полицаите | StandartNews.com

Категорично се противопоставяме на опитите българите да бъдат настройвани срещу своята полиция и призоваваме никой да не се поддава на провокации, които дебнат навсякъде в тези динамични времена. Освен полицаи, вие сте и граждани, които имат правото да отстояват социалните си постижения и придобивки. Правете го достойно и законосъобразно и обществото ще ви подкрепи! Това заявява в поздравителен адрес към българските полицаи по случай професионалния им празник председателят на НС на БСП Михаил Миков.

Той подчертава, че за съжаление тази година думата „честване" съвсем не е подходяща за атмосферата в МВР. „Позволете ми все пак по този повод да изкажа от името на Българската социалистическа партия нашата признателност", пише още лидерът на левицата.

Той изрази благодарност към огромна част от МВР, униформени и цивилни, които носят службата с достойнство и отговорност, които ден и нощ сe изправят срещу жестоките проявления на разкъсваното от неравенства общество, които са единствена защита на слабите срещу силните, които са на граничната бразда, без нормални условия за работа и саможертвено не допускат страната ни да се превърне в разграден двор.

"Убеден съм, че въпреки всичко, служителите на МВР ще продължат да отстояват своето призвание - сигурността на българските граждани и спазването на законите", категоричен е Миков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай