Мая: Трансферът на политици започна

Изправи се.БГ не се продава, каза бившият омбудсман

Мая: Трансферът на политици започна | StandartNews.com
  • Изправи се.БГ не се продава, каза бившият омбудсман

"Трансферният прозорец за партиите преди новите избори очевидно е отворен. Активните мероприятия – също. Съвпадат с ръста на доверието към Изправи се.БГ, който е над 50 %. Изправи се.БГ не е партия, не участва в трансфери. Ние сме гражданска платформа и нямаме връзка с никакви коалиции на келепира и с никакви форми на ТКЗС-та". Това заяви Мая Манолова, цитирана от Лупа.бг по повод голямата лява коалиция, която Корнелия Нинова прави. Утре соцлидерката обявява на брифинг присъединяването на АБВ на Георги Първанов и Румен Петков, на Движение 21 на Татяна Дончева и на партията на Георги Кадиев към коалиция "БСП за България". Досега Дончева бе в съюз с Манолова.

Манолова заяви още, че платформата Изправи се.БГ не се продава, не се сватосва и не се разцепва, колкото и това да е блян за нейните опоненти.

"Партиите, с които се явихме на изборите, са три. Коя от тях с кого преговаря е решение на техните органи, което не ни ангажира. Защото Изправи се.БГ е платформата на гражданите. Не е зависила и няма да зависи от партии.Опитите да се вбие клин в Изправи се.БГ няма да успеят", добави Манолова.

"Днес се борихме за път, наречен от хората „лунен пейзаж“, който свърза няколко села в Северозапада, обещаван от правителствата и на ГЕРБ, и на БСП, и на кой ли не. Утре ще защитим поредния рекетиран малък бизнес. След това – други пострадали обикновени хора, от които партиите не се интересуват, особено в периода на трансферния прозорец", заключи Манолова

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай