Марков: Опитах се да сваля здраво захванатата лепенка

Марков: Опитах се да сваля здраво захванатата лепенка | StandartNews.com

София. „Не се оправдавам, нито се извинявам. Закупих колата преди около месец, а „ваденката" си беше на предното стъкло. Опитах се да сваля тази „селска лепенка", но се оказа, че е здраво захваната". Това каза в сутрешния блок на Нова бившият депутат от ГЕРБ Георги Марков. Така той коментира снимките на автомобила му, на които се вижда, че той има стикери на МВР на стъклото.

 

"Ходих на автомивка, там ми казаха, че трябва да я махна със сешоар", добави още Марков и уточни, че автомобилът му е бил репатриран въпреки стикера.

 

„Той вече е махнат, ако знаех, че ще предизвика такова внимание, щях да махна цялото предно стъкло. Сега мисля да залепя снимката на Бойко Борисов, защото ще има по-голяма тежест, ще гледа строго и никой няма да ми вдигне вече колата", каза още депутатът.

 

Стандарт Нюз припомня, че преди няколко дни в медийното пространство се появиха снимки на автомобила на Георги Марков. Те скандализираха обществото, защото показват, че на предното стъкло на возилото има стикер на МВР, което води до индикации, че народният представител ползва определени привилегии.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай