Манолова: Истината за МВР е много по-страшна

Манолова: Истината за МВР е много по-страшна | StandartNews.com

София. "Може би и аз съм прекалила с атаките срещу бившите управляващи, но това не беше лична кауза. Правила съм го заради тези, които бяха смачкани от управлението им", каза Манолова пред Нова ТВ.

"Ако не променим нещата, няма да имам очи да се върна и да се срещна с избирателите си, няма да се занимавам с политика. Тази кампания не беше обикновена. Ние обещахме минималното, което трябва да се промени и ако не го направим, наистина няма да е добре", категорично заяви Мая Манолова. Според нея заради контрабанда от бюджета изтичали колосални пари, които отивали в нечии джобове. Силата й се криела в пълната убеденост, че е права, смята тя. "Няма как да си добър полемист, ако не си искрен", така БСП депутатката отвърна на комплимента на Кеворк Кеворкян, че има дарба за водене на спорове.

"Убедена съм, че истината за МВР е много по-страшна от това, което беше изнесено", заяви Мая Манолова. Тя отказа да разкаже за заплахите срещу нея покрай случая Костинброд, но все пак коментира: "Аз не враждувам с Бойко. Нищо лично, въпрос на кауза. Тази схема с допечатването вече се приложи на президентските избори. Сигнализирах и тогава, извън помещенията имаше също много изнесени бюлетини. Същото се повтори и на местните избори в Кюстендил. Техниката е просто. Първи вариант - бюлетините се попълват с вота на дадената партия и се слага печат. Избирателят я взима, влиза вътре, прави се, че гласува, слагат му втори печат и готово. Такива бюлетини се въртят в оборот. Много бяха купените избиратели и тези със заплаха да гласуват. Втори вариант е да се подготви цял чувал с бюлетини", каза Мая Манолова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай