Манолова омекна за кабинета на Слави

"Изправи се! Мутри вън!" решават за подкрепа на правителството след дебата в парламента

Манолова омекна за кабинета на Слави | StandartNews.com

Мая Манолова и коалиция "Изправи се! Мутри вън" смекчиха тона към Слави Трифонов и дадоха заден от първоначалните си критики към предложения от "Има такъв народ" кабинет.

Коалиция "Изправи се! Мутри вън" ще решат дали да подкрепят правителството, начело с бившия вицепремиер и министър на икономиката в кабинета "Сакскобургготски", след като се проведе дебат в Народното събрание, съобщи на брифинг Мая Манолова. Преди ден тя заяви, че е по-добре служебното правителство да остане на власт като редовно. По думите й служебния екип се радвал на голямо одобрение и щял да бъде правителство на гражданите.

"Никога коалицията ни не е бягала, не сме саботьори, не сме били бежанци. Но, чакаме да има дебати, има въпроси, на които трябва да получим отговори. Мястото на дебата около следващото правителство не трябва да бъде в телевизионни студиа, а в Народното събрание. В зависимост от отговорите, които ще получим ще преценим нашата позиция. Не сме в телевизионна република, в която някой говори от телевизията и друг му отговаря по телевизията", каза още днес Манолова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай