Луд майтап! Шефът на СОС забрани телефоните и флирта УНИКАЛНО ВИДЕО

Няма да повярвате какво се случва на сесиите в София

Луд майтап! Шефът на СОС забрани телефоните и флирта УНИКАЛНО ВИДЕО | StandartNews.com

Шефът на Столичния общински съвет Георги Георгиев, когото ГЕРБ според слуховете ще вдигне за кандидат-кмет на София, развесели всички с клип, който пусна във фейсбука си. Той илюстрира как води заседанията на СОС.

"😃В края на политическия сезон за общинския съвет е време за (не)сериозна равносметка. Бях се зарекъл да не давам повече поводи за тези клипчета, но явно е по-силно от мен. Приятен уикенд на всички!", пише Георгиев в поста си към клипчето.

Колеги, гледайте ме как гласувам, нали затова първи гасувам, забавлява се шефът на СОС. От клипчето става ясно, че той е забранил както звука на телефоните в зала, така и флиртовете по време на заседания. Но… изненада! И неговият телефон звъни.

Извинете, моята аларма в къщи! Искате да разберете какво става? Съжалявам, много е просто, ще обясня щом толкова държите - котаракът отива до датчика, цапардосва го и се получава това!”, казва Георгиев.

В първия ден от почивката на столичния парламент той качи кратко клипче във фейсбук.

От кадрите се научават още любопитни детайли от живота на общинските съветници в София.

Колеги, може ли да си спрем звука на телефоните - някой постоянно получава съобщения и го чуваме всички. Има начин да разберем кой е, има следствен експеримент - като започнем да си пускаме съобщения помежду си, казва Георгиев.

Той прави и забележка на своя колега д-р Милев, че чува повече неговия глас от телефонния му разговор, отколкото собствените си мисли.

И още - Георги Георгиев напомня на колегите си, че по време на сесия флиртуването е забранено и трябва да гледат само напред.

Председателят на Общинския съвет, който е от ГЕРБ, се обръща към колегите си: “Научихте много ценен урок - може да внасяте много доклади с Борис Бонев (Спаси, София) , да го защитавате заедно и накрая той пак да не ви подкрепи”.

И след поредната буря сред съветниците, Георгиев се обръща към колегите си с идея: “След този потушен скандал може да ми казвате Георгиев, Миротвореца”.

Малко преди финала на последната сесия той признава, че не може да им обещае да не се виждат през лятото, но след бурна реакция допуска да се срещнат на …плажа. След което уточнява: А за тези които няма да почиваме - знаете как е: работа, работа, работа.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай