Лорер се разбесня! Посочи измамник номер едно в държавата

Кой бил най-големият проблем сега

Лорер се разбесня! Посочи измамник номер едно в държавата | StandartNews.com

Доскорошният депутат от "Продължаваме промяната" Даниел Лорер за пореден път каза остри думи срещу връщането на хартиената бюлетина.

"Тази коалиция между ГЕРБ, БСП, ДПС и БВ се появи в 48-ия парламент и направи огромна стъпка назад - гласуването на хартия. Последният път, когато гласувахме в България на хартия през 2019 на местни избори имаше половин милион неактивни бюлетини. Изключително много се съмнявам в подбудите да се върне хартията.

С машините имаше единични оплаквания. Една секция срещу половин милион невалидни бюлетини. Това е колосално поле за измама. Каква е целта на хартиеното упражнение - въпросите са към коалицията. Това ни коства две седмици парламентарно време. В тези две седмици можехме да свършим промяната за главния прокурор", каза той в предаването "Лице в лице" по БТВ.

"Чух днес изказването за свободното падане и много ме заболя. Президентската институция има много по-високо призвание - да ни обединява, а не да ни разединява. Когато се дават такива оценки, това разделя хората. Това не е работата на президента", смята той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай