Лидерски срещи! Кой министър остава?

Борисов прави лидерски срещи

Лидерски срещи! Кой министър остава? | StandartNews.com

Най-важните срещи започва Бойко Борисов в парламента. 

„С останалите лидери ще започнем разговори за регулаторите, ротацията и избора на конституционни съдии в четвъртък. Преднамерено нито един министър няма да бъде поставен от нас като условие да си подаде оставката или не.“ Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той добави, че ротацията изисква и нов председател на парламента.

„Аз мога да уверя колегите, че когото излъчат от ПП-ДБ, ще имат 69 гласа от нашата група така, както сме обещали. През последните 9 месеца се научихме на коалиционна култура. Всичко, което сме записали в споразумението с ПП-ДБ, сме го изпълнили – законите за ПВУ, конституционните и съдебните реформи, бюджета, пълноправно членство в Шенген. МВР работят много добре с ГД „Гранична Полиция“ и Агенция „Митници“, за да влезем по-бързо и по суша“, каза Борисов.

За Шенген той коментира, че австрийският бизнес в България е дал положително становище и оценка за приемането ни в Шенген.

„Грешка ще е да бъде бойкотиран, защото може да бъде мотор и за сухопътните ни граници. Съветвам икономическите ни организации да направят кръгла маса заедно с австрийския бизнес, да се обърнат към канцлера на Австрия, че неприемането ни по суша е в ущърб на двете държави“, добави Борисов. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Мария
преди 3 месеца

Това е просто чудо, след като прочистих тялото си, се отървах от наднорменото тегло, вечната умора, хроничната кашлица, като цяло се върнах към живота. Това лекарство премахва всички боклyци от тялoто: пapaзити, токcини, отпадъци и възстановява тялото. Съветвам всички да преминат курса, няма да съжалявате. това е лекарството--- https://e.vg/clean

Откажи