Кючюк показа на търновци Европарламента

Кючюк показа на търновци Европарламента | StandartNews.com

Евродепутатът Илхан Кючюк организира първата си посетителска визита от България за 2016г., в рамките на която членове и симпатизанти на ДПС от Велико Търново и община Белица посетиха Европейския парламент.

По време на посещението участниците имаха възможността да се запознаят отблизо с работата на институцията, да присъстват на лекция за историята и функционирането на Европейския съюз, както и да се срещнат с българските евродепутати от Движението за права и свободи. Разказвайки за дейностите и задълженията си като член на Европейския парламент, Илхан Кючюк обърна особено внимание на факта, че Движението за права и свободи има значима роля във формирането на политиките в различните сфери.

"Евродепутатите от ДПС със сигурност не са просто наблюдатели, а напротив - те са важна част от групата на АЛДЕ. Нещо повече - тук думата ни се чува. Като една от най-големите делегации, ние имаме самочувствието и възможността да участваме активно в правенето на политики и да задаваме дневния ред на либералната група, така щото по най-добрия начин да представляваме нашите избиратели", коментира той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай