Неделя,

Кючюк пред кърджалии в ЕП: ДПС е фактор на стабилност в региона

От: Стандарт -
608
Кючюк пред кърджалии в ЕП: ДПС е фактор на стабилност в региона
A
A
A

Евродепутатът Илхан Кючюк организира посетителска визита от България, в рамките на която членове и симпатизанти на ДПС от Кърджали посетиха Европейския парламент.

По време на посещението участниците имаха възможността да се запознаят с работата на европейските институции, да присъстват на лекция за историята и функционирането на Европейския съюз, както и да се срещнат и разговарят лично с Илхан Кючюк.

Разказвайки за дейностите и задълженията си като член на Европейския парламент, Илхан Кючюк обърна особено внимание на факта, че Движението за права и свободи е уважаван член в семейството на либералите:

„Евродепутатите от ДПС със сигурност не са неглижирани на европейската сцена, а напротив – през годините ДПС е доказала, че е системна партия, която има отговорно отношения към политическия живот в страната и Европа. Тук никой не приема крайни националисти и популисти. Очевидно е, че ДПС се утвърди като фактор за стабилност и развитие в регионален и в европейски план, затова усилията ни се оценяват и възнаграждават. Нашата работа е насочена към изграждане на Съюз, който е по-ефективен, работещ и по-близък до хората. Заедно с това обаче и достатъчно силен на международната сцена.“, каза Кючюк пред групата от България.

 


Всички новини от категория Политика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички