Кючюк пред кърджалии в ЕП: ДПС е фактор на стабилност в региона

Евродепутатът организира посетителска визита от България

Кючюк пред кърджалии в ЕП: ДПС е фактор на стабилност в региона | StandartNews.com

Евродепутатът Илхан Кючюк организира посетителска визита от България, в рамките на която членове и симпатизанти на ДПС от Кърджали посетиха Европейския парламент.

По време на посещението участниците имаха възможността да се запознаят с работата на европейските институции, да присъстват на лекция за историята и функционирането на Европейския съюз, както и да се срещнат и разговарят лично с Илхан Кючюк.

Разказвайки за дейностите и задълженията си като член на Европейския парламент, Илхан Кючюк обърна особено внимание на факта, че Движението за права и свободи е уважаван член в семейството на либералите:

„Евродепутатите от ДПС със сигурност не са неглижирани на европейската сцена, а напротив – през годините ДПС е доказала, че е системна партия, която има отговорно отношения към политическия живот в страната и Европа. Тук никой не приема крайни националисти и популисти. Очевидно е, че ДПС се утвърди като фактор за стабилност и развитие в регионален и в европейски план, затова усилията ни се оценяват и възнаграждават. Нашата работа е насочена към изграждане на Съюз, който е по-ефективен, работещ и по-близък до хората. Заедно с това обаче и достатъчно силен на международната сцена.“, каза Кючюк пред групата от България.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай