Кворум от 121 депутати пусна кабинета "Орешарски"

Лично Сидеров спаси правителството от патова ситуация

Кворум от 121 депутати пусна кабинета "Орешарски" | StandartNews.com

Необходимият кворум от 121 депутати бе постигнат в пленарната зала, показа регистрацията на народните избраници в началото на днешнато пленарно заседание, което трябва да гласува новия програмен кабинет на Пламен Орешарски.

По предварителна информация от кулоарите лично Волен Сидеров се е регистрирал в началото на заседанието.

Веднага след регистрацията ПГ на ГЕРБ напусна пленарна зала. "Станаха уникални със своите измишльотини. Близо две минути им даде председателят Михаил Миков да се регистрират", обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на парламента. "Те направиха най-голямото предателство към своите избиратели", подчерта Борисов по адрес на Атака.  Лидерът на ГЕРБ обяви, че депутатите им ще влязат за гласуване.

"Оттук нататък вече това правителство е несменяемо, благодарение на Волен Сидеров. Излязохме от залата, за да подчертаем, че тези три партии Атака, ДПС и БСП са едно и с комбинации ще изберат правителство", каза Борисов.

В парламента са президентът Росен Плевнелиев, патриарх Неофит, представители на религиозните общности, магистрати, представители на дипломатическия корпус, служебният кабинет на Марин Райков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай