Кутев: Изборите ще са в посочения от президента срок

Кутев: Изборите ще са в посочения от президента срок | StandartNews.com

София. "За мен е напълно безспорно, че избори ще има и те ще бъдат в рамките на посочения от президента срок – 28 септември-12 октомври. Важно е преходът към изборите да бъде цивилизован. Щом Борисов дава зор, няма нищо лошо това да бъде в края на септември". Това каза депутатът от Коалиция за България Антон Кутев в сутрешния блок на Нова тв.

Лидерите на партии трябва да си преглътнат егото и Сергей Станишев и Бойко Борисов да си подадат ръка, каза по-рано в студиото PR експертът Нидал Алгафари.

„Ако това ще е така, няма смисъл от избори. Ако си подават ръка, отиваме към някаква коалиция. За мен това е абсурдно и е абсолютно невъзможно", така Кутев коментира тезата на Алгафари.

Ще има промени в ръководството на БСП, може би и на председателя, но не и преди предсрочните парламентарни избори, каза още депутатът. Попитан как ще коментира слуховете, че председателят на парламента Михаил Миков може да оглави партията, Кутев отговори, че спряганият за поста на Станишев е консенсусен, диалогичен и човек с много възможности и опит.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай