Кой изненада Десислава Атанасова в парламента

Разгромяващ анализ на последната седмица в парламента

Кой изненада Десислава Атанасова в парламента | StandartNews.com

Разгромяващ анализ на последната седмица в парламента направи лидерът на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова. Тя съобщи и кои партии са и поднесли голяма изненада.

Единствено нашата парламентарна група издигна кандидат за премиер, който представи състав на кабинет, коментира тя в ефира на БНТ.

По думите ѝ е несериозно разговор между лидери да се тълкува като бъдеща коалиция във връзка със срещата по инициатива на БСП, на която отиде и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Ние направихме достатъчно усилия, бяхме готови да предложим много отдалечено експертно правителство, посочи Атанасова.

Тя увери, че няма "ледове" и "червени линии" между ГЕРБ и "Демократична България" и призна, че ѝ е странно от ДБ да са в коалиция с БСП, но да не искат да разговарят с ГЕРБ.

,,Ние категорично смятаме, че трябва да има всеобхватна правосъдна реформа, фиксацията върху един или друг не е необходима'', допълни тя.

Тези дни бяха полезни, за да разберем в НС, че можем да постигаме подобни мнозинства, когато има тема, искана от обществото. Приятно изненадана съм, че намерихме допирни точки по темите, които са приоритет на всички нас, заяви Десислава Атанасова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай