Кой е новият секретар на "Възраждане"

На мястото на изключения от групата Николай Денчев

Кой е новият секретар на "Възраждане" | StandartNews.com

Искра Михайлова е избрана за секретар на парламентарната група на „Възраждане“ на мястото на изключения от групата Николай Денчев, съобщи заместник-председателят на Народното събрание Росица Кирова от трибуната на Народното събрание.

Тя обяви взетите по-рано днес решения от ПГ на „Възраждане“ за изключване на трима депутати – Александър Арангелов, Иво Русчев и Николай Дренчев, „заради неспазване на политиката на парламентарната група и на партията“ и за промяна в ръководството на групата. 

Съгласно правилника на Народното събрание, след изключването им от парламентарната група народните представители губят местата си в парламентарни комисии. Александър Арангелов е освободен като член на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред и на Комисията по правата на човека, вероизповеданията и жалбите на гражданите, Иво Русчев - като член на Комисията по отбрана и на Комисията по конституционни въпроси, а Николай Дренчев – като председател да Комисията за контрол над службите за сигурност и като член на Комисията по отбрана, съобщи Кирова, предаде БТА. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Rositsa Uzunova
преди 2 месеца

ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ИСКРА МИХАЙЛОВА! УНИКАЛНА ЖЕНА! ИСТИНСКИ БОЕЦ! ЖАЛКО Е, ЧЕ ХОРА КАТО ДРЕНЧЕВ СЕ ИЗДЪНИХА, НО БРАВО, ЧЕ ВЪЗРАЖДАНЕ ДОКАЗА СВОЯТА БЕЗКОМПРОМИСНОСТ КЪМ ПРЕДАТЕЛСТВО И ПРОДЪЛЖАВА ТВЪРДО НАПРЕД ВЕЛНИ НА ПРИНЦИПИТЕ СИ. ЕТО ЗАТОВА ИМ ВЯРВАМ. ДУМИ И ДЕЛА СЕ ПРИПОКРИВАТ. УСПЕХ, НА НОВИЯ СЕКРЕТАР! УСПЕХ, ВЪЗРАЖДАНЕ!

Откажи