Кой дава парите на НДСВ? Разкритие на Герджиков

Удари сериозно и по македонците

Кой дава парите  на НДСВ? Разкритие на Герджиков | StandartNews.com

"Съживяват се клетките на НДСВ в страната. Получаваме обнадеждаващи резултати".

Това каза пред БНР проф. Огнян Герджиков, юрист, председател на 39-ото Народно събрание, бивш служебен премиер, едно от лицата на НДСВ.И допълни, че партията ще прескочи бариерата за влизане в парламента.

"Изумен съм от комбинативната мисъл на някои хора, които непрекъснато виждат призраци и са много категорични, че сме руски проксита".

В предаването "12+3" проф. Герджиков подчерта, че НДСВ е отворена към всички партии, с изключение на "Възраждане", които по думите му изповядват различна политическа религия.

"Предстои да решим дали ще се явим сами на изборите, но не е изключено в недалечна перспектива да започнем да опипваме почвата към една или друга партия. Още не търсим партньори".

Според него последните служебните правителства, особено последното, са били сполучливи и не е фатално, че има толкова служебни кабинети:

"Това не е чудо невиждано в политическия живот. И други страни са преминавали през такива въртележки. Влизането в криза не трябва да се приема като страшно. Ще излезем от кризата".

По темата РСМ проф. Огнян Герджиков коментира:

"Хората в РСМ ритат столчето, на което са седнали. Без благословията на България не могат да влязат в ЕС... Македонските партии са настроени срещу България и от десетилетия разпалват омразата.

Провеждат политика, която е в тяхна полза пред света и в ущърб на България. Ние някак не успяхме да покажем пред света истината и сега берем лошите плодове от конфронтацията между двата братски народа".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай