Костадинов проговори за боя: Позор за човешкия род

Остри думи от лидера на "Възраждане"

Костадинов проговори за боя: Позор за човешкия род | StandartNews.com

„Тези хора са позор не за българския народ, а за човешкия род. Нямат никакво морално право да бъдат в Народното събрание,  простащината извира от всяка тяхна дума, от всеки техен жест”. Това заяви в кулоарите на парламента председателят на „Възраждане” Костадин Костадинов.  Той нарече Манол Пейков „същество”.

ВИЖ ОЩЕ: Високо напрежение! Юмруци в парламента

"Съществото Манол Пейков, както и другото подобно същество, в момента, в който станат и излязат да говорят от трибуната, оттук насетне ние ще ги сваляме веднага", закани се Костадинов и допълни: "Тези хора, нямат право вече да представляват никого, освен себе си и Американското посолство. Тези хора опозориха Народното събрание. Тези хора трябва да лежат по затворите за национално предателство".

Нямам намерение да търпя подобни провокации от тази парламентарна група на трибуната. Всеки път, когато някой се опитва да срами България, ще реагираме твърдо и безкомпромисно, заяви Костадинов.

Припомняме, че в пленарната зала избухна бой, след декларация на „Възраждане” и последвали обиди към депутатите на Костадинов от Явор Божанков (ПП-ДБ). На парламентарната трибуна стана страшно, разменяха се обиди и юмруци.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай