Костадинов отприщи "Възраждане" за местните избори

Не очаквайте от нас да говорим за недостатъците на предишните управлени, каза лидерът на "Възраждане"

Костадинов отприщи "Възраждане" за местните избори | StandartNews.com

Партия "Възраждане" ще издигне кандидати за кметове и листи за общински съветници във всички 265 общини. Това заяви във Велико Търново лидерът Костадин Костадинов при представянето на кандидата за кмет на града.

На местните избори от "Възраждане" ще водят кампания, концентрирана върху предложенията на своите кандидати, заяви лидерът на партията Костадин Костадинов.

"Не очаквайте от нас да говорим за недостатъците на предишните управления. Ние не се стремим да светим с отразена светлина и няма да изглеждаме по-добре или по-силни и по-можещи, ако сочим с пръст недостатъците на другите, те са ясни", заяви той.

Костадинов представи кандидата на "Възраждане" за кмет на община Велико Търново - журналистът и главен редактор на областния вестник "Борба" Стилян Найденов, който не е член на партията. Найденов предлага референдум за поемане на облигационен заем за ремонт на цялата улична мрежа във Велико Търново, предвижда създаване на общински инспекторат, изграждане на четири нови парка, нова пътна инфраструктура.

"Нов вид транспорт във Велико Търново – това са така наречените въздушни автобуси. Не много скъпа инвестиция с оглед презастрояването на града, липсата на широка инфраструктура", обясни Найденов.

Костадин Костадинов посочи още във Велико Търново, че ако президентът Румен Радев не сезира Конституционния съд за последните промени в Закона за защита от домашно насилие, това ще го направи "Възраждане".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай