Костадин Костадинов за Деян Николов: София има нужда от човек с желязна ръка

Деян е млад, начетен, добре образован и работлив, каза лидерът на Възраждане

Костадин Костадинов за Деян Николов: София има нужда  от човек с желязна ръка | StandartNews.com

София има нужда  от човек с желязна ръка, който да унищожи корупционните схеми на ГЕРБ, ДПС и ППДБ в общината. Това заяви лидерът на „Възраждане” Костадин Костадинов за кандидата на партията за кмет в София Деян Николов. Костадинов пусна специален пост във Фейсбук. Ето какво гласи той:

"Запознах се с Деян в началото на 2017 г. Тогава още нямахме организация на Възраждане в София. Идвах от време на време в столицата и поради липса на място, а и на пари, правех отворени срещи в склада на магазина на Николай Дренчев, който по съвместителство се явяваше и централа на Възраждане

Срещите обявявах в профила си във фейсбук и на тях понякога се отзоваваха по 20-30 души, което ги превръщаше в логистичен кошмар, тъй като в складчето преко сили имаше място за 15 стола.

Останалите стояха или прави, или седяха по двама на стол. Деян Николов веднага привлече вниманието ми, а и не само моето, и когато след парламентарните избори учредихме организация на Възраждане в София, той беше предложен и единодушно избран за секретар.

Млад, начетен, добре образован и работлив, Деян се превърна не само в лицето на софийската ни организация, но и в една от основните ни фигури в страната. Ето защо когато трябваше да решим кого да излъчим за най-отговорния пост в София, за нас нямаше съмнение. Българската столица заслужава работещ и знаещ кмет. Времето на общите приказки и кухото политическо говорене изтече. София има нужда и от друго обаче - от човек с желязна ръка, който да унищожи корупционните схеми на ГЕРБ, ДПС и ППДБ в общината. За да се случи това, кметът трябва да е напълно лишен от каквито и да е връзки с престъпния политически елит на София. Единствено Деян Николов отговаря на това условие.

Аз не съм софиянец, но ако бях, за мен изборът на столичен кмет щеше да бъде предопределен. Софиянци имат златен шанс най-накрая да изберат кмет, който ще работи за тях, а не те за него. А да не говорим, че избирането на Деян Николов ще бъде началото на революция в България - защото за първи път начело на града ще застане човек, поставящ българските интереси над тези на чуждите посолства, някои от които буквално хазяйничат не само в столицата ни, но и в държавата”.
 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай