Конгресът на БСП клонира социалист

Името на Георги Тодоров се оказа три пъти записано в листата за Национален съвет

Конгресът на БСП клонира социалист | StandartNews.com

Конгресът на БСП клонира социалист. Георги Тодоров, който бе един от кандидатите за лидер на левицата, но се отказа в последния момент от надпреварата, ти аларма, че е размножен.

Оказа се, че името му фигурира не веднъж, не два, а цели три пъти в листата. Първо било записано два пъти едно под друго, а след като съобщил, за този казус, бил дописан още един път в листата.

"Казусът е, че присъствам в листата два пъти подред, едно под друго имената са ми записани. Тоест аз наистина се чувствам ужасно раздвоен. Един път съм от Бургас, един път съм от София. Въпросът беше повдигнат в зала, бяхме уверени от ръководството на комисията, че всички такива грешки са отстранени, а след това се оказа, че в листата продължавам да фигурирам с две имена. Включително един от членовете на комисията се опита много активно да ме убеди, че аз съм двама души. И аз сега съм раздвоен - дали да давам Оскари за специални ефекти или да давам Нобел за клониране на кандидат", коментира той.

Той посочи, че ще поиска да се съберат резултатите на единия Георги Тодоров и на другия при броенето.

"Или ако и двамата Георги Тодоров съберат достатъчно гласове, за да станат членове на Националния съвет, може би ще искам в следващия Национален съвет да гласувам с два гласа", предположи Тодоров.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай