Кого ще предложат ПП за нов премиер? Версиите

По думите на Андрей Гюров в партията има много подготвени членове за поста

Кого ще предложат ПП за нов премиер? Версиите | StandartNews.com

На ръководството на „Продължаваме Промяната” (ПП) предстои да обсъди на национален съвет други имена, различни от това на премиера в оставка Кирил Петков, за възможна кандидатура на партията при връчването на проучвателния мандат от Румен Радев. Това обяви пред Нова телевизия председателят на парламентарната група на ПП Андрей Гюров.

По думите му в партията има много подготвени членове за поста. На въпрос дали се обсъжда кандидатурата на сваления председател на Народното събрание Никола Минчев за поста, Гюров отговори, че той със сигурност е изключително подготвен и е фигура, която се ползва с уважение в парламента.

Андрей Гюров коментира и закритото заседание на Народното събрание снощи, където беше обсъждан въпросът за това, че страната ни гони руски дипломати. По думите на депутата от ПП в докладите на ДАНС има конкретна информация за хора, които са работили против националния интерес и са били заплаха за националната ни сигурност.

„Да се твърди, че президентството не е било информирано, не отговаря на истината”, категоричен беше Гюров като уточни, че на КСНС са присъствали двама представители на институцията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай