Кметът на Перник проговори за обира. Смразяващ разказ

Следят ме, хвърли бомбата Станислав Владимиров

Кметът на Перник проговори за обира. Смразяващ разказ | StandartNews.com

Целият ми дом е обърнат с краката надолу. Извиках полиция веднага. Не мога да ви кажа подробности, заради разследването. Това каза пред ZaPernik.com кметът на Перник Станислав Владимиров.

ВИЖ ОЩЕ: Шок! Какво сполетя кмета на Перник

Както „Стандарт” съобщи по-рано днес, градоначалникът стана жертва на взлом.

За обира Владимиров научил днес около обед. "Прибрах се днес, неделя, около обяд, със семейството ми от роднини, където прекарахме предишната вечер. Детото ми бутна вратата на дома, в който живеем и тя се отвори. Беше отключена. Преди това забелязах, че входната врата на блока, която се заключва с чип беше с разбита ключалка.

Целият е обърнат с краката надолу. Извиках полиция веднага. Не мога да ви кажа подробности, заради разследването.

200 лева са взети и гривна от сватбата. Аз в дома си не държа нито пари, нито ценни неща. Домът ни е малък – хол, кухня и спалня, живеем в голям блок, където съм живял целия си живот, имаме детски играчки, а не скъпи вещи у дома", разказа той.

"Очевидно е, че са ме следили", добави той.

На въпрос има ли врагове и намира ли връзка между нападението и предстоящите избори, той заяви: "Врагове всички виждат, че имам – както политически, така и икономически. Очевидно мафията на Перник е побесняла. Не знам какво са се опитвали да намерят у дома. Може би някаква компрометираща информация, пари, ценности, знам ли?

Следят ме. Не мога да кажа, че не ме е страх, но се държа стабилно, даже това ме мотивира още повече. Лошото е, че посегнаха на дома ми, на семейното ми жилище. Това засяга други хора – съпругата, детето ми, роднини, не само мен.

Припомням Ви, че преди месеци домът на мой близък бе запален и автомобилът му в гаража изпепелен", посочи той.

От думите му стана ясно още, че в района има камери, но са били отрязани преди да се случи взлома. "Ще се разследва кога и как също, не мога да давам повече подробности за това", посочи той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай