Хазарта проговори за срамното селфи. Каза на кого помага

Ето какво обяснение даде депутатът рапър

Хазарта проговори за срамното селфи. Каза на кого помага | StandartNews.com

Народният представител от „Продължаваме промяната” Христо Петров – рапърът Ицо Хазарта, проговори за срамното селфи, което си направи в пленарната зала на парламента, показвайки среден пръст на депутатите от ГЕРБ.

„Не искам да дам пример на хората със среден пръст и селфи. Добре е обаче хората да се запитат как се е стигнало до там. НС е място, към което трябва да имаме огромен респект. В случая аз не го показах – защо? Не може да викаш вицепремиер на изслушване и после да грухтиш, тропаш и да не го слушаш. Когато се държиш по начин, по който дори най-простият човек да го хване срам, трябва да се замислиш“, даде своето обяснение Ицо Хазарта.

„Да си народен представител трябва да носи гордост. Тази длъжност не е нещо лошо. Повече свестни хора трябва да разберат, че за да се промени нищо, трябва да отидат там, в НС и да платят жестока лична цена за България“, каза той.

Петров не пожела да разкрие каква лична цена е платил. Той не призна и дали отново би се кандидатирал за депутат при нови избори.

Не си задавам въпроса какво правя в парламента, по-скоро се питам за други хора какво правят в НС, коментира още Петров. И допълни: „Имам огромно уважение към НС и тази институция.“.

 „Занимавам се основно с помощ за образованието на деца, които живеят в домове. Те са изоставени от родителите си. Обикалям из страната, срещам се с тях, запознавам е лично и инвестирам в тяхното образование. Това, което ме кара да се чувствам смислен, е времето, което отделям за тях“, заяви още депутатът.

"Много хора си мислят, че тези деца имат материални мечти. В края на миналата година имаше програма да е изпълни мечта на всяко дете. Много хора мислеха, че те ще искат телефони, а те искаха да видят мен. Така прекарах Бъдни вечер и това бе най-хубавият ми празник. Едно дете мечтаеше да се вози на метро“, призна той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай