Хазарта оглави уличния бунт пред парламента. Атаката!

Мръсната машина може и трябва да бъде спряна, закани се депутатът от ПП

Хазарта оглави уличния бунт пред парламента. Атаката! | StandartNews.com

Ицо Хазарта оглави бунта пред парламента. Днес "Продължаваме промяната" пристъпи към изпълнение на заканата си улични безредици и организира протест пред НС срещу връщането на хартиената бюлетина като възможност за гласуване наравно с машините. Христо Петров, както е името на депутата рапър от ПП, излезе с гневен пост във Фейсбук.

Част от народните представители се подиграва изключително гадно и нагло с моя народ. Опитват се абсолютно незаконно да променят правилата за гласуване и да фалшифицират резултатите от всички следващи избори. Бързината, с която пробват да го направят, е показателна за намеренията им, написа в социалната мрежа Ицо Хазарта.

„Да се присмиваш и да подценяваш възможностите на няколко милиона българи е отвратителна наглост. Да се изплюеш в лицата на над един милион българи в чужбина (след като си ги изгонил оттук) е престъпление”, заявява той.

„Като народен представител моят дълг в Парламента е да застана срещу тази наглост. Като човек и като българин - да отида днес в 18:30 ч. на протеста пред Народното събрание. Мръсната машина може и трябва да бъде спряна”, завършва публикацията си депутатът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай