Хаджигенов вече подреди кабинета на Слави

Трите протестни партии трябва да предложат председател на парламента, каза адвокатът

Хаджигенов вече подреди кабинета на Слави | StandartNews.com

Адвокат Николай Хаджигенов и Мая Манолова вече пробват да кадруват при Слави. Трите протестни партии трябва да предложат председател на парламента, каза адвокатът от разпадналото се Отровно трио в интервю за Нова тв. Коалицията "Изправи се, мутри вън" ще предложат на Слави Трифонов имена на министри, заяви още Хаджигенов. "Смятам, че те биха предложили правителство, разумно е. Слави е събрал умни хора, част от тях са експерти и ги познавам лично", каза той. И допълни: „Ако ни предложат подкрепа от БСП - ще я вземем, ако ДПС ни предложат подкрепа - ще я вземем. Ние не можем сами да постигнем политическото убийство на ГЕРБ.”.

Той коментира скандала от миналата седмица между него  и Мая Манолова и Татяна Дончева, които остро го критикуваха, защото каза, че партиите на протеста трябва да приемат подкрепа от БСП и ДПС.

Мая Манолова и Татяна Дончева паднаха в огромна кална локва, каза Николай Хаджигенов. И заяви, че винаги ще говори това, което мисли. Той подчерта, че лъжата в политиката е начин на живот, а лъжата в неговата професия се наказва със затвор.

По повод думите на Манолова и Дончева,  че не задължително Николай Хаджигенов да е част от парламетнарна група на "Изправи се! Мутри вън", особено ако смята да става министър с подкрепата на ГЕРБ и на ДПС, Хаджигенов заяви: „Те явно се изказаха неподготвени и цопнаха в една кална лова, създадена от самите тях. Надявам се, че това няма да се случва в бъдеще. Аз ще казвам нещата такива каквито са. Смятам, че въпреки всичко, ще се разберем.”.

Политическото гробище е пълно с опитни хора, коментира той влизането в парламента на много неопитни парламентаристи. И обяви, че единствените условия, които коалицията му ще приеме по време на преговорите с останалите партии, са нейните условия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай