Караянчева пак в парламента. Ето новия й пост

Пиарката на Борисов става сътрудник на ПГ на ГЕРБ за връзки с медиите

Караянчева пак в парламента. Ето новия й пост | StandartNews.com

Председателката на 44-ото Народно събрание Цвета Караянчева, която не успя да се пребори за мандата си в Кърджали и остана извън 46-ото НС, все пак ще бъде всеки ден в парламента. Тя ще е сътрудник на парламентарната група на ГЕРБ-СДС по законодателство. Това стана ясно от публичния регистър на нещатните сътрудници към законодателния орган.

Съпартиецът й Цветомир Паунов ще е сътрудник на коалицията в областта на социологията, съобщи "Монитор".

Дългогодишната пиарка на бившия премиер Бойко Борисов Севделина Арнаудова ще бъде сътрудник на партията във връзките с обществеността и медиите. Председателят на младежкото ГЕРБ Георг Георгиев пък ще бъде сътрудник по въпросите свързани с външната и младежката политика.

Бившият депутат от ДПС Велислава Кръстева пък, която също не успя да влезе в 46-ия парламент, ще е сътрудник на движението по култура, медии и връзки с обществеността.

Председателят на инициативния комитет на Мая Манолова Никола Вапцаров ще бъде сътрудник по съдебна реформа и правосъдие на ПГ на „Изправи се.БГ! Ние идваме!“.

Съветник на „Демократична България“ по електронно управление ще бъде Божидар Пламенов Божанов, по организационна дейност- Виолета Любомирова, по връзки с обществеността - Диана Евгениева Пеева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай