Сряда,

Каракачанов: Горе главите, приятели!

От: СТАНДАРТ -
303
Каракачанов: Горе главите, приятели!
A
A
A

"Горе главите, приятели! Не бива да унивате! ВМРО не спечели тази битка, но тепърва предстои „войната“ – а тя е за най-ценното – България". Това написа във фейсбук лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов по повод загубата на парламентарните избори. ВМРО засега не влиза в 45-ото НС.

Ето целия пост на вицепремиера Красимир Каракачанов:

Здравейте, съратници.

 Отмина денят на изборите. Все още Централната избирателнa комисия не е оповестила окончателни данни, но прогнозата е, че ВМРО няма да има представителство в 45-ия парламент."

Благодаря на всички, които гласуваха. Благодаря на всички, които подкрепиха ВМРО. Благодаря, че и за Вас „България е над всичко“ и водещo в решенията Ви и на първо място е националният интерес. Искам да гарантирам на всеки един българин, дал доверието и гласа си за ВМРО, че ние няма да Ви предадем!

Дори извън парламента ВМРО с всички сили ще отстоява интересите Ви, за които работихме и последните четири години – доходи, семейство, сигурност. Всячески ще продължим да браним българския интерес в Македония – защото там компромис на никаква цена не бива да има!

Горе главите, приятели! Не бива да унивате! ВМРО не спечели тази битка, но тепърва предстои „войната“ – а тя е за най-ценното – България.


Всички новини от категория Политика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com