Карадайъ с новини от Казанлък. План за нови работни места

Ново начало означава нов модел на самоуправление, заяви лидерът на ДПС

Карадайъ с новини от Казанлък. План за нови работни места | StandartNews.com

Местнoто самоуправление е най-близо до хората. Там, където е домът ни, там, където живеем, работим, отглеждаме децата си, получаваме достъп до образование, здравни грижи и социални услуги. Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ на предизборна среща в Казанлък. В нея участваха зам.-председателят на ДПС Халил Летифов и народният представител Дженал Топалова - и двамата депутати от област Стара Загора.

Кандидатите на ДПС познават проблемите на хората, особено в малките населени места. Те знаят как да ги решат, защото експертизата и опитът са в ДПС, категоричен бе лидерът на Движението.

Ново начало не означава нови хора на всяка цена. Означава нов модел на самоуправление, означава местната власт да е още по-близо до хората, подчерта Карадайъ. 

И посочи, че днес конкуренцията между партиите трябва да е на база идеите за решаване проблемите на хората. 

Наш приоритет е специалното отношение на държавния бюджет към местното самоуправление, посочи Мустафа Карадайъ. И припомни, че ДПС настоява за създаване в държавния бюджет на специален фонд за местната власт и местното самоуправление.

Показали сме през годините, че като местна власт можем да правим инфраструктура. Сега трябва да я надградим - да създадем условия за разкриване на работни места, така че самите ние, чрез труда си, да имаме достоен живот, обобщи Карадайъ.

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай