Кандидатите на ГЕРБ за кмет на Трявна уважиха празника на възрастни хора

Кандидатите на ГЕРБ за кмет на Трявна уважиха празника на възрастни хора | StandartNews.com

Кандидатът за кмет на Трявна от ПП ГЕРБ Дончо Захариев, заедно с кандидата за кмет на Плачковци Росен Манев и кандидати за общински съветници, посетиха клуба на пенсионера в гр. Плачковци по повод Международния ден на възрастните хора, който се отбелязва на 1-ви октомври. Те поздравиха възрастните хора и им пожелаха здраве, дълголетие и много поводи за радост. Дончо Захариев и Росен Манев представиха част от приоритетите за кметство Плачковци, заложени в предизборната програма на ГЕРБ, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Дончо Захариев подчерта необходимостта от изграждане на канализация, а наред с това и ремонт на пътищата и тротоарите в района на Плачковци, както и възможността да се работи по съществуващия проект за изграждане на ски писта, след като бъде изграден язовир Нейковци.

Поради интерес от страна на членовете на Клуба, кандидатите от ГЕРБ ги запознаха с фактите около изграждането на тунела под Шипка и довеждащия до него път, а именно че по трасето се работи, има завършени участъци и вече се строят най-сложните съоръжения – виадуктите, както и че само преди дни Европейската комисия одобри предоставянето на 44 млн. евро от регионалните фондове на Европейския съюз за довеждащия до тунела път.
Плачковци да остава на заден план в политиката на управление на община Трявна.

„Жителите на Плачковци заслужават повече – повече внимание, повече средства за кметството, повече сътрудничество между кмета на Плачковци и общинската администрация в Трявна. Проблемите на хората в Плачковци трябва да намерят своите решения, а не да останат без отзвук, както се случва до момента", коментира Захариев.
Той обясни на хората, че с Росен Манев и кандидатите за общински съветници от ПП ГЕРБ имат възможността да променят настоящата ситуация, защото и сега, и в бъдеще те ще работят в сътрудничество и са готови да търсят решение на проблемите в града, включително и със съдействието на централната власт. „Трявна и Плачковци заслужават видими резултати, каквито вече има в Габрово и Севлиево! Вярвам, че това можем да постигнем заедно", каза още Дончо Захариев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай