Кандидат за кмет на варненския район се срещна с граждани

Кандидат за кмет на варненския район се срещна с граждани  | StandartNews.com

Кандидатът за кмет на ПП ГЕРБ за варненския район „Приморски" Петя Проданова и новоизбраните общински съветници Калин Калевски, Борислав Нанков и Мартин Байчев се срещнаха с граждани на площад „Съединение". Срещата премина под мотото „Лице в лице".

Хората отправиха множество въпроси към кандидата за районен кмет и новоизбраните съветници. Петя Проданова, която влиза с убедителна преднина в балотажа на 1 ноември, обясни, че паралелно с големите инфраструктурни проекти, все повече внимание ще се обръща на по – малки обекти. Тя визира пешеходни пътеки, съоръжения за достъпна среда, обновяване на детски и спортни площадки, запазване облика на „Чайка" и обновяване на квартала с последните постижения на парковото строителство.

„Значимото присъствие на общински съветници от ГЕРБ в новия местен парламент и преизбирането на Иван Портних за кмет на Варна са още една гаранция, че постигнатите видими резултати ще бъдат продължени", коментира Петя Проданова и призова да бъде подкрепена на балотажа на 1 ноември.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай