Кандидат-кметове на ПП-ДБ с първи думи

Говорят Ивайло Старибратов и Благомир Коцев

Кандидат-кметове на ПП-ДБ с първи думи | StandartNews.com

"Разчитам на широка подкрепа. Сериозен проблем на Пловдив е транспортът, инфраструктурата, разкопаването, чистотата на града. Най-голямата ми сила е в дигитализацията - да направим дигитална законност и администрация, включително дигитализация на културните ценности на Пловдив. Има много възможности за коритото на река Марица и алтернативни, не само от бюджета", заяви в "Още от деня" Ивайло Старибратов, кандидат за кмет на Пловдив, издигнат от "Продължаваме промяната - Демократична България".

По думите му бюджетът на Пловдив е нереалистичен основно в приходната част. Според Ивайло Старибратов са необходими външни финансирания за града с цел да бъде променена цялата инфраструктура на Пловдив.

"Към момента не е необходимо да се вдигат местните данъци, както и билетите за градския транспорт, но системата трябва да се оптимизира", коментира Ивайло Старибратов.

 "Категорично Варна има нужда от промяна, показваме алтернативно управление. Ще сблъскаме позиции с ГЕРБ. Градът е в окаяно състояние - инфраструктурата, улиците, тротоарите, презастрояването, елиминирането на зелени площи", заяви Благомир Коцев, кандидат за кмет на Варна, издигнат от ПП-ДБ.

Той поясни, че не очаква да има увеличение на билетите за градския транспорт.

Благомир Коцев уточни, че е необходима децентрализация на общините.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай