Какво ще прави МЕЧ. Разкритието на Радостин Василев

600 души учредиха политическата партия

Какво ще прави МЕЧ. Разкритието на Радостин Василев | StandartNews.com

Независимият народен представител и кандидат за кмет на София Радостин Василев учреди с около 600 души своята политическа партия МЕЧ - "Морал-Единство-Чест". Официалното събитие се проведе в зала 3 на Националния дворец на културата (НДК).

Малко преди конгресът по учредяването на партията да бъде закрит за журналисти, Василев обясни, че МЕЧ ще бъде първата истинска пробългарска организация в най-новата история на България. Политическото движение няма да бъде васално на никакви посолства и на първо място ще бъдат поставени само интересите на българския народ.

Радостин Василев добави още, че проектът ще бъде центристки, с много силно застъпена социална политика, но ще има и сериозна подкрепа за бизнеса. България в момента е толкова счупена, че се налага да бъде преустроена из основи. Със сигурност, за да изградим нещо истинско, трябва да има справедливост и възмездие. Затова, ще обявим безкомпромисна и пълномащабна война срещу политическата мафия и грабителите на държавата, подчерта той.

МЕЧ ще бъде изградена от нови и неопетнени лица, които не са участвали в политическия процес досега - честни, смели и почтени хора от народа. Партията ще бъде модернизиран проорбански проект, а името на партията отговаря напълно на характера на политиката, която ще водим срещу мафията, каза още Радостин Василев, пише news.bg.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай