Как ще бъде спасена държавата. Говори Тошко Йорданов

Каза кое може да помогне за правителство

Как ще бъде спасена държавата. Говори Тошко Йорданов | StandartNews.com

"Разбира се, че ако ни поканят на разговори от Демократична България, ще откликнем. Ние сме го заявявали още като излязохме от тази коалиция. Надявам се ако мандатът отиде в БСП те да постъпят по същия начин, защото ние бихме постъпили точно по този начин".

Това заяви в предаването "Лице в лице" по БТВ председателят на парламентарната група на "Има такъв народ" Тошко Йорданов.

"Ние бяхме пределно ясни. Имахме едни условия, които знаете как стигнаха до тях. Тоест, ако "Продължаваме промяната" бяха подходили както в момента заявяват че биха подходили "Демократична България", ако мандатът отиде при тях, не е невъзможно още сега който и да е там да беше внесъл пълен мандат.

Тоест, с министерски съвет и който да има подкрепа. Всички имат време до връчването на третия мандат да си помислят, да си охладят страстите и главите.

Ако има нормален диалог между четирите партии не мисля, че има проблем, който да не може да бъде решен. Ние винаги сме постъпвали последователно, независимо от последствията", каза Йорданов. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай