Сряда,

Извънредно от Слави! Бомба за правителството /ВИДЕО/

От: Агенция Стандарт -
5522
Извънредно от Слави! Бомба за правителството /ВИДЕО/
A
A
A

Извънредно включване на Слави Трифонов в социалните мрежи.

"ИТН е в 49-ия парламент, за да работи, не за да се пазари. ИТН ще направи всичко възможно парламентът да работи, а за да работи, трябва да има правителство. А за да свърши работа, правителството трябва да е от експерти. Ние ще подкрепим правителство от експерти", заяви лидерът на ИТН във Фексбук.

"Ситуацията в държавата е тъжна. Не съм прав - ситуацията в България е отвратителна. Ние защо не се обичаме, защо не си обичаме държавата? Вижте какво става заместник-главният прокурор го е страх да не го убие главният прокурор. Все едно не става дума за нашата родина, а за наркокартели в Мексико", заяви Трифонов.

"Как да работи държавата без правителство? Тя е на автопилот, в самолет без гориво. На 10 юни сегашният бюджет престава да действа. Няма бюджет. Ако няма бюджет, няма пари за учители, лекари, полицаи, пенсии, за държавата като държава. Тя ще спре да функционира. Да не сме някаква сбирщина? Ако сега няма редовно правителство, след три месеца проблемите ще бъдат в пъти по-големи", каза лидерът на ИТН.

Той отбеляза още, че експертно правителство може и да не получи подкрепа. "Но и аз, и моите колеги, ще сме спокойни, защото сме направили това, което е правилно, защото така работи държавата. Влезли сме в парламента, за да носим отговорност", каза Трифонов.


Всички новини от категория Политика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com