Неделя,

Иван Таков към младите социалисти: Пазете другарството

От: СТАНДАРТ -
789
Иван Таков към младите социалисти: Пазете другарството
A
A
A

Пазете другарството, то е най-ценната сила, която имаме ние, социалистите. С тези думи лидерът на БСП - София Иван Таков се обърна към всички младежи по време на изборната им конференция.

"Каквото и да си говорим, най-ценната сила, която имаме всички ние, е точно онова другарство, което остава енигма за другите политически партии и техни симпатизанти, заяви той. - Онова другарство, което не пести усилия, време и подкрепа. На всяка конференция винаги има отчет за дейността на организацията. Но най-същественият отчет са спомените, които хората създават заедно. Пожелах на младежите да натрупат нови спомени и да надградят постигнатото".

От трибуната Иван Таков отправи и съвет към младите социалисти. Препоръча им да бъдат свободни и самостоятелни в мислите, в действията и в изборите си. "Само при тези условия човек може да има истински приятели и спокойна съвест", добави лидерът на БСП - София.

Иван Таков отбеляза също, че хората в България, които са социалисти и са с леви убеждения, са в пъти повече от другите. "Пътят и призванието на нашите младежи са да ги убедят, че БСП е изборът, който отразява техните виждания, каза той. - Да подадат ръка към местните общности и техните връстници от други леви движения, да покажат, че БСП е единствената партия, която реално защитава правата на трудещите се хора, с мисъл за всеки един. Че БСП е партия, която разбира колко важни са зелените политики и борбата с неравенствата. Сигурен съм, че всички в нашата младежка организация заедно ще успеят да изпълнят тези задачи".


Всички новини от категория Политика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове: Иван Таков Бсп

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички