Истинската цел на Петков? Разкритие от ГЕРБ за дипломатите

Коментар на Делян Добрев

Истинската цел на Петков? Разкритие от ГЕРБ за дипломатите | StandartNews.com

"След като има данни, че дипломатите са извършвали дейност срещу държавата, управляващите получават категорично нашата подкрепа. Имало е доклади на ДАНС, какво пише вътре - ние не разбрахме, но се доверяваме на службите. Всички, които извършват дейност срещу държавата, е правилно да бъдат изгонени", коментира депутатът от ГЕРБ-СДС Делян Добрев в "Опорни хора".

Той добави, че начинът, по който бяха изгонени, е бил смешен и е породил въпроси доколко сериозни са действията на кабинета. По думите му, ако Русия е решила да закрива посолството, не можем да я спрем, не трябва да се поддаваме на шантаж. Депутатът изтъкна, че Кирил Петков се е опитал да се изпъчи пред обществото и да каже "аз ги гоня", за да си вдигне собствения рейтинг.  

"Всичките им действия в последните 6 месеца са с цел да помпат рейтинг, но всичките им решения са грешни, като изключим това за дипломатите, защото, ако то е препоръчано от службите, е правилното решение. При положение, че гониш такава голяма бройка дипломати, е добра идея да събереш не само управляващите в коалиционен съвет, но и да уведомиш опозицията, за да може всички като държава да излезем като единна позиция", заяви Добрев пред Bulgaria ON AIR. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай