Истинска бомба! Кой е гласен за кмет на София

Името му се е обсъждало сериозно

Истинска бомба! Кой е гласен за кмет на София | StandartNews.com

Изнендващо твърдение на общинар от ГЕРБ във връзка с предизборната кампания за кмет на София.

"ГЕРБ няма да отиде на среща с ПП-ДБ-Спаси София, защото имаме информация, че Васил Терзиев е водил разговори, преди да ни изпрати официална покана, с Корнелия Нинова“, заяви пред bTV общинският съветник от ГЕРБ Георги Георгиев във връзка с избора на председател на СОС.

"Днес ПП-ДБ трябва да отговорят как ще управляват. Нямат мнозинство. Трябва да се работи с ясни принципни приоритети“, каза Георгиев.

Той посочи, че кандидатът на ПП-ДБ-Спаси София за председател на СОС – Борисов Бонев, е претърпял провал и отново ще претърпи.

"Не съм обвинявал кмета, но виждайки как града гори…Не е трудно да се предвиди, че може да се случи подобно нещо, когато разрешаваш на двете най-големи футболни агитки да протестират“, коментира Георгиев протестите срещу БФС.


"Ако ни беше поискан съвет, щяхме да помогнем“, посочи общинският съветник от ГЕРБ.

"Бях предложен от структурите по места за кмет на София. Концепцията, която Борисов избра е за външен кандидат, който да отвори периферията, защото много хора бяха уморени от управлението на ГЕРБ. Имаме резултати, които ни отреждат втора политическа сила“, каза той във връзка с избора за кандидат за кмет на ГЕРБ.

По думите му Стилиян Петров също бил обсъждан за кандидат за кмет.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
123
преди 5 месеца

На прост народ те такъв "феномен" му трябва.

Откажи