Хасан Азис: Организацията в Кърджали е стабилна и единна

Хасан Азис: Организацията в Кърджали е стабилна и единна | StandartNews.com

Днес е денят, в който в Кърджали ще се поставят политическите знаци. Това каза пред бТВ кметът на Кърджали Хасан Азис по повод 26-ата годишнина от създаването на регионалната структура на ДПС в града.

Кърджалийската организация е стабилна и единна. Те е единна не само в организационно, но и в идейно отношение", подчерта Азис.

„Нямаме сигнали за отделянето на някой наш член. Към настоящия момент мога да кажа, че нямаме никакви признаци за това, че наши членове и симпатизанти ще се включват към това неопределено нещо, което подготвя Местан", заяви той.

Над 300 души се очаква да присъстват на тържественото отбелязване. Решение за честванията е взето на проведените заседания на Оперативното бюро на Областния съвет на ДПС и на разширеното заседание на Областния съвет на ДПС в края на декември.

В ход е подготовката за тържеството, което ще се състои на 8 януари 2016г. в Кърджали, съобщиха от партийната централа.

Заедно, за да отбележат годишнината, ще се съберат учредителите на ДПС, репресирани по време на т.н."възродителен процес", бивши депутати и бивши представители на движението в централната изпълнителна власт, актива на ДПС от област Кърджали. Ще присъстват и тримата съпредседатели на ДПС Мустафа Карадайъ, Четин Казак и Рушен Риза, както и депутати от ПГ на ДПС.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай