Голям подарък за тримата първи в държавата

Шеф на парламента, президент и премиер с нова придобивка

Голям подарък за тримата първи в държавата | StandartNews.com

Голям подарък за тримата първи в държавата - шеф на парламента, президент и премиер.
До дни се очаква у нас да пристигнат три бронирани "Мерцедес"-а , поръчани от Национална служба за охрана (НСО) през 2022 година. Те са на прогнозна стойност 3 млн. лв. без ДДС, а договорът е от 2022 година. Срокът на доставката на автомобилите е до 10 месеца. 

Могат да се използват за превозване на премиера, президента, президента, шефа на парламента, а също и за чужди делегации. Дават се за ползване по степен на застрашеност.

От справка в Електронния портал за обществени поръчки става ясно, че Националната служба за охрана е възложила доставка на три чисто нови бронирани леки коли от висок клас.


"В резултат от обществената поръчка следва да бъдат доставени три броя бронирани леки автомобили от висок (представителен или лукс) клас на Националната служба за охрана, за целите на осъществяваната от нея нормативно установена охранителна дейност съгласно ЗНСО", пише в описанието на поръчката. 

От документацията става ясно също, че колите ще са със сертификати VPAM - BRV за ниво на защита от куршуми, и сертификат VPAM - ERV за балистична устойчивост – срещу взрив на покрива, на пода и отстрани.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Vess
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи