Годишен анализ на подготовката на въоръжените ни сили

Годишен анализ на подготовката на въоръжените ни сили | StandartNews.com

София. Президентът и върховен главнокомандващ Въоръжените сили Росен Плевнелиев ще се запознае с годишния анализ на резултатите от подготовката на военните, войсковия ред и дисциплината за 2014-та година. Това ще стане по време на двудневна конференция на началника на отбраната започва, която днес в сградата на Министерството на отбраната

Темата на форума е: „Предизвикателствата пред Въоръжените сили на Република България в контекста на новите рискове и заплахи".

На конференцията ще присъстват министърът на отбраната Николай Ненчев, заместник-министрите на отбраната, висшият команден състав, генерали и офицери от видовете въоръжени сили, директори на дирекции в Министерството на отбраната, началници и командири на структури на пряко подчинение на министъра на отбраната, депутати, както и представители на други министерства и ведомства.

В рамките на днешния ден от конференцията началникът на отбраната вицеадмирал Румен Николов ще изнесе пред президента анализ на резултатите от подготовката на въоръжените сили, войсковия ред и дисциплината през 2014 г.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай