ГЕРБ обещава 32 млрд. лв. в икономиката

Партията ни внася пари за България, обяви Борисов

ГЕРБ обещава 32 млрд. лв. в икономиката | StandartNews.com

София. Гарантираме за следващите години 32 милиарда лева да влязат в българската икономика, благодарение на гостите от първия ред, обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред Националната партийна конференция.

Когато говорим за ГЕРБ, трябва да говорим за партия, която е донесла пари в България, подчерта той и добяви "когато говорим за БСП и ДПС, това са партии, изнесли пари от България".


ГЕРБ няма да взима заеми, обеща Борисов, като се аргументира, че това ще са пари, които "ще плащат нашите деца". Българинът взема заем само когато строи къща и за образование на детето, подчерта той и допълни, че няма да вдига данъците.


„Да имаш в 21-и век магистрала, жп линия или пречиствателна станция, метро е нормално. Да де, ама ги нямаше. Тук има нещо, което искам, когато разговаряте с хората по места да изяснявате. Приказките, че асфалт не се яде, само 20% от всичко, което сме построили е с българските пари, на българския данъкоплатец. И би било рядка глупост да се избере партия, на която да спрат еврофондовете. Ако ние заделим от нашите си пари 1 млрд. лв., от Европа ни дават 5 млрд. Аз се надявам на инстинкта на българите”, заяви Борисов.

Ако колегите от "Атака" ни кажат как ще балансират бюджета, може да има злато и диаманти, не знам, каза той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай