ГЕРБ готов за поредна победа

Делян Добрев ще има трето дете, обяви Цветанов пред партийния форум

ГЕРБ готов за поредна победа | StandartNews.com

София. Уважаеми, победители. ГЕРБ, от момента, в който участва в политическия живот на България от 2006 г., спечели седем последователни победи на избори. С тези думи се обърна зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов към Националната конференция на партията.

Искрата за тази надежда за България беше благодарение на нашия лидер Бойко Борисов, който се изправи на избори в София през 2005 г., каза Цветанов.

Делян Добрев ще има трето дете, в хода на предизборната кампания на ГЕРБ, или малко след нея, обяви Цветанов, представяйки водачите на листи на ГЕРБ.

Националната конференция на ГЕРБ започна в препълнената столична зала „Арена Армеец”. Форумът протича при засилени мерки за сигурност. Районът около залата е отцепен от полицията и се допускат само делегати, гости и журналисти с акредитации за конференцията.

Минути преди официалното откриване прозвуча популярната българска песен „Обещай ми любов”. След това беше представен предизборният видеоклип на ГЕРБ. Водещи на конференцията са Ева Паунова и Робърт Янакиев. С бурни аплодисменти бяха посрещнати председателят и зам.-председателят на ГЕРБ Бойко Борисов и Цветан Цветанов.

Официални гости на партийния форум са: председателят на Групата на ЕНП в Европейския парламент Джоузеф Дол, генералният секретар на ЕНП Антонио Лопез, заместник-председателят на ЕНП и депутат от румънския парламент Анка Боаджу, депутатът от Бундестага Ханс-Петер Ул, международният секретар на партия Християнсоциален съюз Сузане Лутер и бившият трикратен министър-председател на Турция Месут Йълмаз.

След 2009 г. България възстанови доверието на европейските институции. Вие направихте това благодарение на ГЕРБ, Борисов и Цветанов. Това каза в началото на Националната конференция на ГЕРБ председателят на Групата на ЕНП в Европейския парламент Джоузеф Дол.

Очаквайте подробности!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай