Филиз Хюсменова зарадва Чернолик. Кандидат-кмет с голямо обещание

: Значими сме и ни уважават, когато сме силни, а сме силни, когато сме заедно! - каза зам.-председателят на НС

Филиз Хюсменова зарадва Чернолик. Кандидат-кмет с голямо обещание | StandartNews.com

"Значими сме и ни уважават когато сме силни, а сме силни, когато сме заедно!" С тези думи Филиз Хюсменова, народен представител от ДПС и зам.-председател на Народното събрание, се обърна към хората, събрали се на конните състезания в с. Чернолик, община Дулово.

Традиционно конните състезания се организират от Общинския съвет на ДПС-Дулово.

Нашата заедност ни дава самочувствие, възможност и перспективи, заяви още Хюсменова.

"Ние, родените и отгледани по тези земи, сме обречени на свързаност. Нашите сърца туптят в един ритъм - ритъмът на доверието и това ни зарежда с енергия. Свидно ми е, че сме заедно и се подкрепяме, независимо в коя точка на страната се намираме", сподели Хюсменова, която е родена в град Силистра и е била народен представител от Силистренски регион.

Филиз Хюсменова призова: „Така, както сме заедно днес, нека заедно и на 29 октомври гласуваме за екипа на кандидата за кмет от ДПС - Невхис Мустафа, и нека с номер 57 в бюлетината променим модела на управление в община Дулово. Да превърнем Дулово в европейската община на област Силистра!"

На конните състезания присъстваха народният представител и зам.-председател на ДПС Ахмед Ахмедов, народните представители от Силистренския регион - д-р Джевдет Чакъров и Гюнер Ахмед, областният председател на ДПС - Варна Сали Табаков, и други активисти на партията.

Новото начало с ДПС не е само мото на предизборната кампания на ДПС, а реални действия и политика, заяви доц. д-р Джевдет Чакъров. Той подчерта, че новото начало е видно на практика в издигнатия от ДПС кандидат за кмет на община Дулово инж. Невхис Мустафа, досегашен председател на Общинския съвет в града.

 Село Чернолик е родното място на инж. Мустафа. Тя обаче подчерта, че всички населени места в община Дулово са неин дом и иска ново начало за цялата община.

Ново начало, което да се основава на единението,  заедността и толерантността и на високия професионализъм и екипност в работата за гражданите и общината, каза инж. Мустафа.

На конните надбягвания в с. Чернолик се събраха над 2000 души.

В община Дулово тези надбягвания са традиция, но в последните години тя е била прекъсната.

Затова доц. д-р Джевдет Чакъров и инж. Невхис Мустафа поеха ангажимент пред хората за възобновяване на тази традиция и за ежегодно провеждане от тук нататък на конните надбягвания.

Сред гостите в село Чернолик днес още Сали Табаков, областен председател на ДПС Варна, г-жа Aя Закир, областен председател на ЖДПС Варна, г-н Сезгин Галиб, областен председател на ДПС Силистра, кандидати на ДПС за кметове и общински съветници в различни населени места в община  Дулово.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай